Lecții de iubire…

99fcb7b207cf6d4eb58a5af41a68c90e
Sunt într-un loc foarte special. Nu știu exact când am ajuns aici, e posibil să fie ceva vreme în spate. Cert este un lucru, am început o nouă călătorie împletită cu descoperiri ale sinelui.

Am avut parte de conștientizări extraordinare pentru un om. Am primit lecții care mă ajută să fiu cine sunt acum.

Cea mai importantă lecție pe care am dobândit-o recent este iertarea. Am înțeles ce înseamnă să ierți cu adevărat și am conștientizat că, de fapt, până acum eu doar uităm…

Am învățat ce însemna compasiunea și bunătatea. Am trăit cu impresia că sunt un om bun, când eu acopeream gesturile generoase cu egoism. Nu le făceam pentru tine, le făceam pentru mine.

Am învățat ce înseamnă tolerantă. O persoană care se consideră instabilă emoțional și care avea problem foarte mari în a controla ce simte a învață să tolereze și să își alinieze rațiunea cu emoțiile.

Mi se pare foarte amuzat modul în care viață a ales să îmi arate aceste lecții. Nu pot spune că a fost blândă. Din contra, privind din exterior ai putea spune că a încercat să mă tortureze, fiind nevoită să particip la evenimente care depășesc cu mult limitele „normalului”.

Am învățat ce însemană iubirea…

Iubirea necondiționată. După ce am curățat tot praful din anumite amintiri, am realizat că încă a rămas ceva acolo. Acel ceva este pentru tine, pentru el, pentru ea, pentru voi, pentru noi… pentru oameni. Acel ceva este format din cel mai pur și sincer sentiment.

Este iubirea pură…

Nu sunt impocrita. Încă pot vedea toate resenimentele. Încă le am în mine și, cel mai probabil, acolo o să rămână. Dar nu se manifestă pentru că am deconectă sursă care le alimenta, fără să fiu nevoită să îmi manifest controlul asupra acestora.

Ceea ce vreau să îți spun din tot sufletul este că nu trebuie să fugi de durere. Îmi doresc să ai încredere în vorbele mele pentru că tot ce am făcut până acum a fost să fug…iar când am rămas, am realizat cât de puternică sunt…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s