Lecții de viață…

6e5d6ccbef531304bdb1d5de9db89564

Toate experiențele pe care le trăim au avut un scop foarte precis.

Deseori, universul mi-a demonstrat că nu există erori, ci doar metode de a mă învăța o lecție. Din nou, nu de puține ori lecția s-a repetat de câteva dăți astfel încât să îmi dau seama că nu mi-am asumat-o din prima.

Încă și acum, când am dobândit un anumit nivel de conștientizare, îmi este dificil să diferențiez momentele care trebuie să se întâmple și cele pe care le provoc.

Probabil, aceasta este o altă lecție care se va repeta suficient de mult încât să îmi rămână în subconștient.

Dar, hai să ieșim din misterul vieții mele și să vorbim de lucruri mai puțin abstracte. :))

Lecțiile de viață pot fi ușor comparate cu un foc care ajută la modelarea sufletului nostru. Mai devreme sau mai târziu realizezi că nu ești supărat pe soartă sau pe univers pentru că ți-a fost dat să trăiești acele lecții.

Cu cât rămâi mai conectat la emoțiile pozitive, cu atât îți va fi mai ușor să dobândești virtuțile pe care viața încearcă să le modeleze în sufletul tau. Cel mai important scop pe care îl ai tu pe această lume este să trăiești aliniat cu abele părți de care dispui.

Ca orice alt om sau, mai bine spus ființă, ai o parte pozitivă și o parte negativă. Secretul se află în munca cu părțile negative, nu în eliminarea lor.

Ce mai grea lecție pe care o primesc acum este cea a toleranței. În articolul precedent am vorbit despre ea ca și cum mi-am asumat-o deja, dar încă odată, am fost pusă în fața unui fapt care mi-a dovedit că nu este așa.

Este extrem de important să înțelegem și să ne dezvoltăm toleranța pentru a înțelege cine suntem noi cu adevărat, dar și pentru a-i înțelege pe cei din jurul nostru.

O capacitate crescută de a tolera îți ofertă șansa de a vedea lumea din jur într-o lumină mult mai clară. Cine nu dispune de o toleranță autentică, nu dispune de adevăr.

Ce am înțeles până acum și încă lucrez la aplicabilitate este definiția toleranței. Ea este reprezentată de capacitatea de a lăsa lucrurile așa cum sunt, fără a fi afectat de ele, și de a-ți vedea de drum.

În general, dacă întâmpini situații stresante, care par a se repeta și care îți lasă același gust amar, e posibil ca viața să te învețe lecția toleranței.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s